Σελίδες

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΛΧΙΚΟΥ , TO ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ...



Στο Κολχικό υπάρχει μια έκταση εδώ και χρόνια που ανήκει είτε στην αερολέσχη είτε στο γενικό επιτελείο στρατού , όπου κάποιες φορές το χρησιμοποιεί η αερολέσχη για διάφορες εκπαιδευτικές πτήσεις αλλά και με μικρά αεροπλανάκια με χειρισμό . Επίσης γίνονται κάποιες περιόδους στρατιωτικές ασκήσεις . 

Στο σχεδιασμό του νέου δήμου θα μπορούσε να είναι και αυτό το μέρος όπου θα μπορούσε με κάποιες σημαντικές βελτιώσεις , να γίνει ένα μικρό αεροδρόμιο πολιτικού χαρακτήρα για αεροπλάνα των 20 θέσεων .
( όπως έχει για τις άγονες γραμμές στα μικρά νησιά ) . Εφόσον ο χώρος είναι οριοθετημένος σαν αεροδρόμιο και όλοι οι χάρτες τον βγάζουν έτσι , μπορεί ο δήμος να τον αξιοποιήσει και να δέχεται άμεσα επισκέψεις για τις κοντινές περιοχές του Λαγκαδά , π.χ. Λουτρά , Θρησκευτικός τουρισμός σε μοναστήρια , αλλά και εξυπηρέτηση ειδικών περιπτώσεων για επικοινωνία με άλλους νομούς . 

Σας παραθέτουμε χάρτες όπου μπορείτε να το δείτε και χρήσιμες πληροφορίες. Το κόστος εφόσον μπορεί να γίνει κάτι μπορεί να το αναλάβει και κάποιος ιδιώτης όπου θα έχει και συμφέρον να ασχοληθεί επαγγελματικά . Ονόματα υπάρχουν μεγάλα στη Βόρειο Ελλάδα που θα θέλουν να αναπτύξουν το συγκεκριμένο προτζεκτ.

Τρίπολη , το στρατιωτικό αεροδρόμιο θα εξυπηρετεί πολιτικές πτήσεις

χάρτης αεροδρομιου με χρησιμες πληροφορίες

Αεροδρόμιο Κολχικού

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΟΛΧΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗΣ

άρθρο του Παναγιωτίδη Παναγιώτη








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.