Σελίδες

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΟ ΚΟΡΩΝΕΙΑ PALACE ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ



Κοσμοσυρροή από το πρωϊ στην Αίθουσα Δεξιώσεων Κορώνεια Palace όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Δήμαρχο κ. Καραγιάννη . Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά και Ρεντίνης κ. Ιωάννης αλλά και οι βουλευτές κ. κ. Σάββας Αναστασιάδης και Θεόδωρος Καράογλου. 

Ο Δήμαρχος κ. Καραγιάννης αφού ευχαρίστησε τόσο τους εργαζόμενους στο Δήμο και τους στενούς του συνεργάτες ξεκίνησε κάνοντας μια αναδρομή από τη στιγμή που ανέλαβε τον Σεπτέβριο. Συγκεκριμένα είπε οτι βάζουμε μια κόκκινη γραμμή τον Σεπτέμβριο και χωρίς να ισοπεδώνουμε την προηγούμενη διοίκηση κοιτάζουμε τι έχουμε πετύχει εμείς. Όμως τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν τεράστια και κάποια από τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου Λαγκαδά όπως η ΔΕΥΑΛ και τα Λουτρά Λαγκαδά έχουν οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Ανέφερε επίσης οτι υπάρχουν ταμειακά ελλείματα και χρέη προς τρίτους στη ΔΕΥΑΛ τουλάχιστον 3.000.000 € . 

Ο κ. Καραγιάννης έκανε ειδική αναφορά για τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης όπου κάλεσε όλους τους βουλευτές της Β' Περιφέρειας να είναι δίπλα στον Δήμο Λαγκαδά για την αντιμετώπιση του προβλήματος και οτι η Δημόσια Υγεία αφορά όλον τον κόσμο και όχι μόνο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης. 

Ευχαρίστησε την Εγνατία Οδό για την άμεση αποκατάσταση της γέφυρας του Μπογδάνα στο δρόμο προς την Άσσηρο και είπε οτι ο Δήμος δεν ξόδεψε ούτε ένα ευρώ.. Επίσης έγιναν περικοπές σε ανόητα πανηγυράκια και εκθέσεις αμφιβόλου αξίας και εξοικονόμησε ο Δήμος 500.000 ευρώ. 


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παντελής απουσία ανθρώπων του κ. Αναστασιάδη. Το παρών επίσης έδωσε σύσσωμος ο Ενεργός Δημότης δείχνοντας ότι θα παίξει ενεργά το ρόλο της αντιπολιτεύσης στο Δήμο Λαγκαδά μιας και ο πρώην δήμαρχος έχει άλλες σκοτούρες...




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.