Σελίδες

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Ένωσης Κεντρώων στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO)





Παρουσιάστηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη οι υποψήφιοι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη σε Α" και Β" Θεσσαλονίκης.
Τα ψηφοδέλτια της για την 'Α και Β' Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Παρουσιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος. 
Ο Πρόεδρος, δεν κατάφερε να βρεθεί στην πόλη λόγω εκκρεμμότητας και έτσι αναβλήθηκε η διακαναλική συνέντευξη τύπου που θα παραχωρούσε.
Οι υποψήφιοι του Βασίλη Λεβέντη είναι οι εξής:
Όπως ήταν αναμενόμενο, πρώτος στη λίστα της Α΄ Θεσσαλονίκης πρόκειται να τοποθετηθεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
Α΄ Θεσσαλονίκης: Κωνσταντίνος Γκόγκος, Γεώργιος Κλάρας, Δόμνα Κοστογλίδου, Στέφανος Κουζώφ, Κατερίνα Κουτρη, Τάσος Μητακίδης, Αθανάσιος Μπεχτσής, Κωνσταντίνος Ναλμπάντης, Άννα Παπαναστασούλη, Μαριάννα Παρασκευοπούλου, Ζωή Σαββαϊδου, Γιάννης Σαρίδης, Ανεστης Τσακαλαϊδης, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, Αθηνά Χατζησυμεωνίδου, Στέργιος Χρηστου, Μιχάλης Χιδίρογλου
Β' Θεσσαλονίκης: Κούτουλας Άγγελος, Φωκάς Αριστείδης, Παρασκευοπούλου Γεωργία, Μήττας Ηλίας, Καλαμίδας Θεόδωρος, Βαλερής Ιωάννης, Μπουκουβάλας Κωνσταντίνος, Φαμίσης Νικόλαος, Επώνυμο Όνομα, Βασματζίδης Παναγιώτης, Χατζηευαγγέλου Πασχάλης, Ανθυμίδης Παύλος, Ταβητίδης Χρήστος.
Δείτε τη ΦΩΤΟ και το VIDEO στο οποίο μιλά ο κ. Ουταμπασίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος:



www.thestival.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.