Σελίδες

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ψήφισμα συμπαράστασης σε αγρότες επαγγελματίες και εργαζομένους από το Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά


Σε ψήφισμα συμπαράστασης του αγώνα των αγροτών, επαγγελματιών και εργαζομένων του Δήμου μας ενάντια στα προτεινόμενα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα, προχώρησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίασης το Δημοτικό Συμβούλιο, έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου Λαγκαδά.

Ακολουθεί το κείμενο του ψηφίσματος, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία:
“Ο Δήμος Λαγκαδά είναι ένας Δήμος, η οικονομική δραστηριότητα του οποίου βασίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της στην αγροτική παραγωγή.

Ο πρωτογενής τομέας ως ο πλέον παραγωγικός κλάδος της εθνικής οικονομίας χρειάζεται τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη και κίνητρα νέων επενδύσεων.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά δηλώνει τη στήριξη και την αλληλεγγύη του στον αγώνα των αγροτών του Δήμου μας ενάντια στα νέα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση.

Συμπαρίσταται στις κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου αλλά και των υπόλοιπων επαγγελματικών κλάδων και των εργαζομένων του τόπου μας που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.

Παράλληλα ζητά να δοθούν κίνητρα για να γίνουν βιώσιμες οι αγροτικές εκμεταλλεύσεις και να υπάρξουν χρηματοδοτήσεις με ευνοϊκότερους όρους για την παραγωγική δραστηριότητα, ώστε να συγκρατηθεί ο πληθυσμός της υπαίθρου.”   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.