Σελίδες

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ο Δήμος Λαγκαδά αντιδρά στις φήμες περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας


Ο δήμαρχος Γιάννης Καραγιάννης, σημείωσε ότι για το προσφυγικό ζήτημα δεν υπάρχει σχεδιασμός από συντονιστικό όργανο και δεν θα γίνει ανεκτός ένας ενδεχόμενος αιφνιδιασμός

Δεν θα δεχθεί αιφνιδιαστικές αποφάσεις από την κεντρική κυβέρνηση, αναφορικά με τη δημιουργία κέντρου προσφύγων στην περιοχή του, δήλωσε την Πέμπτη ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης.

Την αντίδραση του δήμου Λαγκαδά προκάλεσαν δημοσιεύματα βάσει των οποίων έχει υποβληθεί πρόταση για τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή. 

Το θέμα συζητήθηκε στο συμβούλιο του Δήμου και ορίστηκε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες κινήσεις, ακόμη και στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τις προθέσεις της κεντρικής κυβέρνησης.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης, σημείωσε ότι για το προσφυγικό ζήτημα δεν υπάρχει σχεδιασμός από συντονιστικό όργανο και επιμερισμός, αλλά επικρατεί φημολογία και αναρχία. Ξεκαθάρισε, δε, ότι δεν θα γίνει ανεκτός ένας ενδεχόμενος αιφνιδιασμός στο συγκεκριμένο ζήτημα.


www.protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.