Σελίδες

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ



Σε εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς προχωρά από αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες συντήρησης αφορούν σε ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα και στους δυο δρόμους και ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης για τις αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις


Στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης οι εργασίες θα αρχίσουν αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 στο οδικό τμήμα της περιοχής του ανισόπεδου κόμβου στα νοσοκομεία «Παπαγεωργίου» και 424 (Κ5).


Οι εργασίες, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 7.00? το πρωί με κατεύθυνση προς τα ανατολικά και στις 9.00? με κατεύθυνση προς τα δυτικά.


Η ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα εντάσσεται στο πλαίσιο της εργολαβίας «Συντήρηση Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από ισόπεδο κόμβο με Ε.Ο. 1 Αθήνα – Θεσσαλονίκη έως ισόπεδο κόμβο με Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκη – Αεροδρόμιο ?Μακεδονία? Κ13», συνολικού προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ.


Σε ό,τι αφορά στη νέα εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο ύψος της διασταύρωσης με τον οικισμό του Μονολόφου και προς τις δυο κατευθύνσεις.
Οι εργασίες θα αρχίσουν την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και θα διαρκέσουν για περίπου μια εβδομάδα.


Η ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα γίνεται στο πλαίσιο της εργολαβίας «Συντήρηση νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκη – Κόμβος Νέας Σάντας έως τα όρια του Νομού Κιλκίς – τμήμα ισόπεδος κόμβος Λητής έως τα όρια του Νομού Κιλκίς», συνολικού προϋπολογισμού 436.134,25 ευρώ.



www.rthess.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.