Σελίδες

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Η κακοκαιρία χτύπησε ήδη την Θεσσαλονίκη με την χιονόπτωση και τη βροχόπτωση να δημιουργούν εκτεταμένα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του οδικού δικτύου, της Πέλλας, της Καστοριάς και στον Γαλλικό ποταμό, σύμφωνα με ενημέρωση των αστυνομικών διευθύνσεων.
Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των οχημάτων από το 20ο έως και το 25ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας- Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας (Καϊμακτσαλάν) διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού. Επίσης, διακόπηκε η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της επαρχιακής οδού Κερασιάς- Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας.
Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη και από το 12ο έως το 26ο χιλιόμετρο του οδικού δικτύου Φλώρινας- Καστοριάς, μέσω Βίγλας.
Η κυκλοφορία οχημάτων διεκόπη και στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μανδρών- Γαλλικού και δεν θα διεξαγάγεται μέχρι και την Δευτέρα, εξαιτίας της υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού από τη βροχόπτωση αλλά και στο δρόμο Λαγκαδά - Ηρακλείου καθώς υπερχείλισε ο Μπογδάνας .
Η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.