Σελίδες

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που σκότωσε στο ξύλο ηλικιωμένο στην Καλαμαριά γιατί του έκανε παρατήρηση!


Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 26χρονος που συνελήφθη για το θάνατο 76χρονου, ύστερα από επεισόδιο που σημειώθηκε στην πολυκατοικία όπου διέμενε ο ηλικιωμένος, στην Καλαμαριά, οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο 76χρονος διαμαρτυρήθηκε για φασαρία που γινόταν σε διαμέρισμα στο οποίο, ανάμεσα σε άλλους, βρισκόταν -ως καλεσμένος- κι ο 26χρονος. Σύμφωνα με μαρτυρίες, φανερά εκνευρισμένος ο ηλικιωμένος ζήτησε από τη θορυβώδη παρέα να κάνει ησυχία, επικαλούμενος το προχωρημένο της ώρας, αφού ήταν 3.40 τα ξημερώματα (της περασμένης Πέμπτης). Τα «αίματα άναψαν» μεταξύ του 26χρονου και του 76χρονου και καθώς η μία κουβέντα έφερε την άλλη, τελικά ο νεαρός κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε τον ηλικιωμένο, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι. Το επεισόδιο έληξε όταν στο σημείο έφτασε η αστυνομία, ενώ ο 76χρονος επέστρεψε στο διαμέρισμά του, όπου -όμως- λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός από τους οικείους του. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, από τη νεκροψία που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής προέκυψε ότι «ο θάνατός του οφείλεται σε ενδοκράνια αιμορραγία αριστερού ημισφαιρίου, κακώσεις μαλακών μορίων κεφαλής, νεοδιεργασίες στελέχους, προμήκους και δεξιού επινεφριδίου, εξαιτίας των χτυπημάτων που δέχθηκε», αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Αστυνομικοί εντόπισαν το δράστη σε περιοχή της Ημαθίας και τον συνέβαλαν. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κατηγορία την οποία αρνήθηκε κατά την απολογία του στην ανακρίτρια. Κατά πληροφορίες, ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι βρισκόταν σε άμυνα. Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο δεν έπεισαν την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα που έκριναν τον 26χρονο προσωρινά κρατούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.