Σελίδες

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ..



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης θα ισχύσουν το Σαββατοκύριακο λόγω εργασιών που θα εκτελέσει η «Εγνατία Οδός» και τις δύο μέρες (βελτίωση - αναβάθμιση δυτικής εσωτερικής περιφερειακής), αλλά και του «2ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου», που θα διεξαχθεί στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, την Κυριακή.

Ειδικότερα, το Σάββατο, από τις 8 το πρωί μέχρι το απόγευμα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα της περιφερειακής οδού προς δυτικά, στο τμήμα της από το ύψος του ισόπεδου κόμβου προς το βόρειο Εύοσμο (δυτικά της οδού Μαιάνδρου), μέχρι τη συμβολή της με την οδό 23ης Ιουλίου 1974.   

Ακόμη, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην προέκταση της οδού Μαιάνδρου, μετά το ύψος της συμβολής της με την οδό Ακαδήμου.   Τα οχήματα που κινούνται στην περιφερειακή στο ρεύμα προς δυτικά, θα εκτρέπονται μέσω του ισόπεδου κόμβου προς βόρειο Εύοσμο, προς την οδό Σαμοθράκης και στη συνέχεια μέσω των οδών Ξανθίππης, Φερενίκης και της παράπλευρης οδού, θα εισέρχονται στην περιφερειακή μέσω του κόμβου Κορδελιού.   

Την Κυριακή, από τις 8 το πρωί έως τις 7.30 το απόγευμα θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα της περιφερειακής οδού προς δυτικά, από τη συμβολή της με την οδό Μακρυγιάννη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου. Τα οχήματα θα εκτρέπονται προς την προέκταση της οδού Μακρυγιάννη και στη συνέχεια μέσω των οδών Αναγεννήσεως και προέκταση Μαιάνδρου θα εισέρχονται ξανά στην περιφερειακή οδό.

Μετά το πέρας του 2ου Λαϊκού Αγώνα δρόμου στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, περίπου στις 12 το μεσημέρι και έως τις 7.30 το απόγευμα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της περιφερειακής οδού από τη συμβολή της με την οδό Μαιάνδρου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μακρυγιάννη.   

Τα οχήματα θα εκτρέπονται προς την οδό Μαιάνδρου και στη συνέχεια μέσων των οδών Αν.Τρίτση, Ιθάκης, Δελφών, Πιερίδη και Μακρυγιάννη θα εισέρχονται ξανά στην περιφερειακή οδό.   

Την ώρα διεξαγωγής του 2ου Λαϊκού Αγώνα δρόμου δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση σε μια σειρά δρόμων στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. - See more at: 

http://www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.