Σελίδες

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟΥΣ -21 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗ Ν. ΣΑΝΤΑ... ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΥΞΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ

Χιονισμένη η Καλαμαριά και το κατάστημα του κ. Ασλανίδη Παναγιώτη
Φρούτα από όλο τον Κόσμο στον Πεζόδρομο Καλαμαριάς 








Στην απόψυξη από σήμερα η χώρα. Ξεκολλά από το 0 ο υδράργυρος και βελτιώνεται ο καιρός από σήμερα. Τα χόνια θα εξασθενίσουν και θα περιοριστούν στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Και εκεί όμως γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. 

Η άνοδος της θερμοκρασίας θα αποκαλύψει και τις ζημιές που προκάλεσε το ψύχος σε σωληνώσεις ύδρευσης και θέρμανσης. Προβλήματα υδροδότησης παρατηρήθηκαν χθες σε Τούμπα και Χαριλάου. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η διακοπή οφείλεται στην υπερκατανάλωση και στις διαρροές από σπασμένα υδρόμετρα και σωληνώσεις. 

Προς το παρόν οι υπό το μηδέν θερμοκρασίες παραμένουν, μετατρέποντας δρόμους και πεζοδρόμια, σε πίστες πάγου. Στη Ν.Σάντα Κιλκίς η θερμοκρασία τα ξημερώματα ήταν στους -21 βαθμούς.

Κλειστά θα είναι και αύριο τα σχολεία στους δήμους Θεσσαλονίκης, Ωραιοκάστρου, Κορδελιού Ευόσμου, Νεάπολης -Συκεών, Πυλαίας-Χορτιάτη, 
Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Βόλβης, Λαγκαδά, Θερμαϊκού και Δέλτα. 

Κλειστό σήμερα και αύριο το πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Μετατίθεται η εξεταστική. Θα πραγματοποιηθεί από 23/01 έως 17 Φεβρουαρίου. Κλειστά σήμερα το ΑΠΘ και το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Επανεκτίμηση σήμερα της κατάστασης από τον ΟΑΣΘ. Αν οι δρόμοι δεν είναι παγωμένοι θα κυκλοφορήσουν και τα 480 λεωφορεία. Διαφορετικά θα υπάρξουν και σήμερα λιγότερα δρομολόγια. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 11085.

www.rthess.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.