Σελίδες

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Αξιοθρήνητη η διοίκηση Μπουτάρη



Την πιο σκληρή κριτική στη διοίκηση Μπουτάρη και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης από τις εκλογές του 2014 έκανε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Στ. Καλαφάτης.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Θεσσαλονίκης, μίλησε για το μεγαλύτερο κάζο της διοίκησης Μπουτάρη κάνοντας λόγο για πρωτόγνωρη αδιαφορία από τη δημοτική αρχή χαρακτηρίζοντάς την «διοίκηση - εχθρό του πολίτη». Ο κ. Καλαφάτης μίλησε επίσης για «τριπλή αποτυχία. Να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία, να διαχειριστεί σωστά την κακοκαιρία όσο αυτή διαρκούσε, και μετά να διαχειριστεί την κατάσταση όταν πέρασε την κακοκαιρία».

Ο Στ. Καλαφάτης χαρακτήρισε επίσης «ανίκανη», «ανεπαρκής» και «αξιοθρήνητη» την διοίκηση Μπουτάρη, μια διοίκηση – όπως είπε - για λύπηση που δεν αξίζει στους Θεσσαλονικείς. «Διοίκηση κολλημένη στην επικοινωνία και χαμένη στην κοινωνία» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στον ίδιο τον Γ. Μπουτάρη είπε πως στα δύσκολα δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στοιχειωδώς κάνοντας λόγο για ξεγύμνωμα της διοίκησής του που θα τον ακολουθεί μέχρι το τέλος, το 2019.

«Δεν έχει το θάρρος να ζητήσει μια ειλικρινή συγνώμη. Γιατί δεν πονά. Δεν λυπήθηκε για ότι έγινε. Για αυτό δεν το παραδέχθηκε. Απόμακρος δήμαρχος. Δεν είναι ένας από εμάς. Κατηγορεί τους Θεσσαλονικείς ως αδιάφορους. Δήμαρχος αφ? υψηλού» ανέφερε μεταξύ άλλων κατηγορώντας τον Γ. Μπουτάρη για αλαζονεία και έπαρση. «Λειτουργείς ως επίτιμος δήμαρχος. Έστω και τώρα εδώ στο κορυφαίο όργανο της πόλης. Να ζητήσεις μια συγνώμη χωρίς αστερίσκους» κατέληξε. 

Τέλος, αναφερόμενος στους αντιδημάρχους σημείωσε πως κρύφτηκαν ενώ κανένας δεν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη να παραιτηθεί. «Έπρεπε να ήσασταν μέσα στην φωτιά. Στην μάχη. Όχι κάποιοι να κρύβονται και άλλοι να πετάνε βελάκια σε κάποιους άλλους» σχολίασε ζητώντας από τον δήμαρχο να αποπέμψει τους πολιτικούς υπεύθυνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.