Σελίδες

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΑΠΌ ΤΗΝ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ", ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ



Η πόλη του Λαγκαδά ήταν ο πρώτος σταθμός του φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», στο πλαίσιο της περιοδείας του οργανισμού για τη στήριξη παιδιών και ευάλωτων κοινωνικά οικογενειών σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Κλιμάκιο της «Αποστολής» με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα προσέφερε σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά, 300 μπουφάν σε παιδιά του Δήμου μας μέσω του προγράμματος “We Care” του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Στη συνέχεια και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ακολούθησε η διανομή συνολικά 200 πακέτων με βασικά είδη διατροφής σε 200 οικογένειες συνδημοτών μας.

Όπως επεσήμαναν και οι τρεις συνεργαζόμενοι φορείς, ο κ. Δήμτσας εκ μέρους της «Αποστολής», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης και ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καραγιάννης, η σημερινή δράση ήταν μόνο η αρχή μιας μακράς και εποικοδομητικής συνεργασίας που θα ακολουθήσει για τη στήριξη συμπολιτών μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.