Σελίδες

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: ΤΟΝ ΠΟΝΑΩ, ΔΙΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ


Την αγάπη και τον σεβασμό του προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος παράλληλα δήλωσε ότι «τον λυπάται διότι έπεσε στα αγκαθωτά βάτα της τρόικας, του Σόιμπλε και του ΔΝΤ.»
«Είπα ότι αγαπώ, σέβομαι και έχω καλή συνεργασία με τον Πρωθυπουργό και σαν πατέρας προς παιδί τον πονάω, τον λυπάμαι διότι θέλει, αγωνίζεται, προσπαθεί» υποστήριξε ο κ. Ιερώνυμος μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
«Επισκέφθηκα τον Αρχιεπίσκοπο προκειμένου να ζητήσω την ευλογία του και να του ευχηθώ Καλή Ανάσταση. Ανταλλάξαμε ευχές για το Πάσχα, ενώ τον ενημέρωσα για τις εξελίξεις που έχουμε στα εθνικά θέματα και, κυρίως, στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων», δήλωσε από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος.
Μάλιστα, γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έκανε λόγο και για τις αντιδράσεις κάποιων σχετικά με την άφιξη του Αγίου Φωτός: «Δεν υπάρχει αντιπαράθεση για το θέμα. Στην Ελλάδα, το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο ποια είναι η επικρατούσα θρησκεία, και το Άγιο Φως θα έρχεται πάντα με τιμές αρχηγού κράτους ως οφείλουμε να το φέρνουμε και να αποτελεί ευλογία για όλη την Ελλάδα και για εκείνους που πιστεύουν και για εκείνους που δεν πιστεύουν» επισήμανε.
Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας εξέφρασε τη χαρά του για την συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και έκανε γνωστό πως «ενημερώθηκα για καίρια ζητήματα που αφορούν σε εθνικά θέματα, σε σχέσεις Εκκλησίας- Στρατού και ανταλλάξαμε ευχές για καλό Πάσχα δημιουργικό και ειρηνικό».
www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.