Σελίδες

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Πραγµατοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισµού "Το Χαµόγελο του Παιδιού" στην περιοχή Πέντε Βρύσες του ∆ήµου Λαγκαδά.



Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας 
για το Χαμόγελο του παιδιού , μπορείτε να δείτε το Video από το ShopTV




Σε µία όµορφη και χαρούµενη τελετή πραγµατοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας του Οργανισµού "Το Χαµόγελο του Παιδιού" την 
Πέµπτη 6 Απριλίου 2017 στην περιοχή Πέντε Βρύσες του ∆ήµου Λαγκαδά. 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν µεταξύ άλλων ο πρόεδρος του οργανισµού "Το Χαµόγελο του Παιδιού" κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο διευθύνων σύµβουλος της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Γιάννης Μασούτης, ο ∆ήµαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Στρατού και των Σωµάτων Ασφαλείας, της Εισαγγελίας Ανηλίκων αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σηµαντική ήταν και η παρουσία πολιτιστικών συλλόγων και ανθρώπων της περιοχής, οι οποίοι από την πρώτη στιγµή αγκάλιασαν και καλωσόρισαν θερµά την οικογένεια του Χαµόγελου στον τόπο τους. Ο αγιασµός τελέσθηκε από τον Σεβασµιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννη, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Οργανισµού "Το Χαµόγελο του Παιδιού", ο οποίος ευχαρίστησε θερµά τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην ανακατασκευή του οικήµατος και τόνισε πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έφτιαξαν απλώς ένα σπίτι αλλά έβαλαν "πινελιές ψυχής". 

Χαιρετισµό επίσης απηύθυναν ο ∆ιευθυντής Marketing της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. κ. Σταµάτης ∆αυίδ, ο ∆ιευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας Henkel κ. Γεώργιος Φραγκισκάκης και ο ∆ήµαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης. 

Τα παιδιά του οργανισµού παρέδωσαν συµβολικά ευχαριστήρια δώρα στον κ. Γιάννη Μασούτη της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε., στον εκπρόσωπο της Henkel κ. Γεώργιο Φραγκισκάκη και στο ∆ήµαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Καραγιάννη. Στη συνέχεια έκοψαν την κορδέλα της εξοχικής τους κατοικίας µαζί µε τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της ανακατασκευής. 

Το συγκεκριµένο οίκηµα αποτελεί δωρεά της Στυλιανής Μουρατίδου και µέσω της ευγενικής χορηγίας της εταιρείας ∆ιαµαντής Μασούτης Α.Ε. και της πολύτιµης υποστήριξης της εταιρείας Henkel και του ∆ήµου Λαγκαδά ανακαινίστηκε, εξοπλίστηκε και διαµορφώθηκε πλήρως σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, όπου τα παιδιά θα περνούν ευχάριστες στιγµές. 

Ωστόσο, το σπίτι ολοκληρώθηκε χάρη στη συµµετοχή και άλλων εταιρειών και ιδιωτών, οι οποίοι συνέβαλαν προσφέροντας δωρεάν είδη και υπηρεσίες.  

















To ShopTV προβάλει τα δυο πρώτα βίντεο από την εκδήλωση
και θα ανέβουν εν συνεχεία κι άλλα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.