Σελίδες

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΚΕΛΑΣ ΤΑΥΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

Πρoς ΔΣ Δημοτικής Επιχείρησης Εκμετάλευσης Ιαματικών Πηγών Λαγκαδά
κ.Πρόεδρε, κ.κ. Σύμβουλοι
Για πολλοστή φορά θα  ξαναθυμίσουμε στη νέα διοίκηση του Δήμου, που δεν είναι πλέον νέα μετά από δυόμιση χρόνια στην εξουσία, ότι η αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας για τα Λουτρά δεν πηγάζει από το αξίωμά μας ως Δημοτικών Συμβούλων, αλλά από την αγωνία των πολιτών και από την βεβαιότητα ότι τα Λουτρά μπορούν να γίνουν ανάσα ζωής για τον Δήμο και τους Δημότες μας, όπως και παλιά.
Όταν αναλάβατε κλείσατε εκτός από το ξενοδοχείο που δεν λειτουργούσε ήδη και το εστιατόριο αλλά και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων γιατί όπως μας είχατε πει τότε δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα και άδειες λειτουργίας.
Παραμένουν κλειστά τα περισσότερα τμήματα της επιχείρησης εδώ και τρία χρόνια, χωρίς να ξέρει κανένας μέχρι πότε μπορεί να πορεύεται έτσι η επιχείρηση.

Αναγκαστήκαμε να κάνουμε ερωτήσεις και επερωτήσεις, να διοργανώσουμε ακόμα και ημερίδα για να συζητηθούν προτάσεις και ιδέες, σχέδια και πλάνα βιωσιμότητας, αλλά αυτοί που έχουν αναλάβει την διοίκηση αδιαφορούν να ακούσουν άλλες προτάσεις πέρα από τις δικές τους και το κακό είναι ότι η αδιαφορία αυτή επιδεινώνει ακόμα περισσότερο την πορεία των Λουτρών και τα απαξιώνει κάθε μέρα και περισσότερο στα μάτια των Δημοτών και των υποψηφίων πελατών. 
Κλείσατε το ξενοδοχείο για έξι μήνες, όπως λέγατε τότε, αλλά δεν άνοιξε ποτέ. Δαπανήθηκαν χρήματα από την προηγούμενη διοίκηση για τον 1ο όροφο, χρήματα που δεν είναι δικά σας ούτε δικά μας αλλά των δημοτών, άσχετα αν ήταν λίγα ή πολλά, έπρεπε να φροντίσετε να αποσβεστούν .
Πολλές φορές δήλωσε ο κ. Δήμαρχος ότι θα δοθούν σε ιδιώτες τα Λουτρά. Ψηφίσαμε και εμείς με επιφύλαξη τον διαγωνισμό για το businessplanγια τον τρόπο αξιοποίησης των Λουτρών, πριν από δύο μήνες (πράγμα που έπρεπε να κάνετε τους πρώτους μήνες που  αναλάβατε) και δεν κάνατε καμία άλλη ενέργεια στη συνέχεια, μπορείτε τουλάχιστον να μας πείτε τι έχετε σκοπό να κάνετε;
Να σημειώσουμε ότι ο δήμαρχός μας είναι πρόεδρος του συνδέσμου ιαματικών πηγών Ελλάδας και ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου επίσης  δημότης μας, θέσεις που σε άλλη περίπτωση θα σήμαιναν για την επιχείρηση  εμπειρία εκμεταλλεύσιμη  και  πρόσβαση στην ενημέρωση άμεση.
Γνωρίζετε βέβαια ότι όταν η επιχείρηση είναι σε παρακμή ούτε ενδιαφέρον θα υπάρχει από επενδυτές ούτε το ενδεχόμενο τίμημα θα είναι άξιο της ιστορίας των Λουτρών.
Καθυστερείτε σε βάρος όχι της δικής σας τσέπης αλλά της ανάπτυξης των Λουτρών και όλου του Δήμου.
     Δεν μπορείτε να συντηρείτε άλλο αυτή τη νοσηρή κατάσταση.
Με εκτίμηση
Για τον ΕΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ.
Μαρία-Μαρκέλλα Ταυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.