Σελίδες

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΙΚΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ


Ημέρες ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης. Σε επίσχεση εργασίας από σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Κανένα λεωφορείο στους δρόμους. Ασφαλιστικά μέτρα αναμένεται να καταθέσει η διοίκηση του οργανισμού. 

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση εργαζομένων – διοίκησης με τον υπουργό Μεταφορών. Λύση εδώ και τώρα για το μέλλον του Οργανισμού και καταβολή δεδουλευμένων ζήτησε εκ νέου σήμερα ο πρόεδρος των εργαζομένων Δημήτρης Τσερμενίδης.

Όπως ανέφερε δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. «Είναι αδιανόητο για εμάς να μένον απλήρωτοι εργαζόμενοι δυόμιση και τρεις μήνες», τόνισε και πρόσθεσε: «Αυτό που διεκδικούμε οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ είναι η άμεση καταβολή των χρημάτων και να δοθεί άμεσα λύση στο συγκοινωνιακό φορέα του νομού Θεσσαλονίκης. Φωνάζουμε όλοι μαζί φτάνει πια δεν πάει άλλο».

Αναφορικά με την αυριανή συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη, ο κ. Τσερμενίδης τόνισε ότι: «Έχουμε καταθέσει στις θέσεις μας εδώ και περίπου δέκα ημέρες. Δεν διαπραγματευόμαστε τις συλλογικές μας συμβάσεις. Αυτό που πρέπει να πέσει στο τραπέζι του διαλόγου είναι να συσταθεί ειδική επιτροπή για τα όσα χρωστάει το δημόσιο στον οργανισμό και το τι θέλει να κάνει ο κ. Σπίρτζης. Απόφαση εδώ και τώρα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.


www.rthess.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.