Σελίδες

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

H ΒΑΣΙΛΕΎΟΥΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ , Ο ΠΟΝΤΟΣ & Η ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ κ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ...





«Η άλωση της Κωνσταντινούπολης είναι μία νίκη - παράδειγμα για όλη την ανθρωπότητα», είπε στην ομιλία του ο Ταγίπ Ερντογάν για την 564η επέτειο της άλωσης της Πόλης.

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ακόμη: «Δίνουμε αγώνα ώστε να υπηρετούμε αυτή την ένδοξη πόλη με την ίδια πίστη, αποφασιστικότητα και θέληση, που άνοιξε πριν από 564 χρόνια τις πόρτες της Κωνσταντινούπολης, αλλά και να προστατεύουμε συνεχώς τις παρακαταθήκες της Άλωσης».


Ο Ερντογάν χαρακτήρισε επίσης την Κωνσταντινούπολη «βιτρίνα» της Τουρκίας λέγοντας πως η πόλη αποτελεί μια μικρή «περίληψη» για τους ανθρώπους και την κοινωνία της Τουρκίας, σημειώνοντας πως κάποιος μπορεί να αποκαλέσει την Τουρκία «Κωνσταντινούπολη» και το αντίστροφο.



Συμπέρασμα :
1ον Ο Ερντογάν και ο κάθε Τούρκος αναγνωρίζουν ότι ξεκίνησαν πριν 564 χρόνια άρα δε μπορεί να μας το παίζουν αιώνιοι στην Ασία.
2ον Ο Ερντογάν και ο κάθε Τούρκος αναγνωρίζουν ότι η Αγία Σοφία και η Κωνσταντινούπολη ήταν των Ελλήνων και ότι με μια νίκη παράδειγμα την άλωσαν και την πήραν από αυτούς. Άρα υπάρχει μια προηγούμενη ιδιοκτησία .
3ον Ο Ερντογάν και οι κάθε Τούρκος πιστεύουν ότι η Κωνσταντινούπολη είναι η ρίζα της Τουρκίας όμως η Κωνσταντινούπολη και η Αγια Σοφία έχεις τις ρίζες της όταν κατασκευάστηκε από τον Άγιο Κωνσταντίνο τον 4ο αιώνα μ.Χ. και οι κλέφτες δεν έχουν το δικαίωμα της ιδιωτικοποίησης και αυτό το ξέρουν όσα χρόνια κι αν περάσουν
4ον Η Βασιλεύουσα πάντα θα στοιχειώνει την ύπαρξη τους και θα τους προκαλεί τρόμο δείχνοντας μας με την αμετροέπεια τους την καταδίκη που έχουν προκαλέσει με το μνημόσυνο της Άλωσης.
5ον Θα πρέπει οι πολιτικοί ταγοί στην Ελλάδα να σηκώσουν το χέρι και το ανάστημα και να ορθώσουν λόγο απέναντι στα Τούρκικα καραγκιοζηλίκια που δείχνουν ότι η βαρβαρότητα και ο πόλεμος ήταν παράδειγμα για την Ευρώπη.. Όχι κύριε Ερντογάν παράδειγμα δεν είναι η Άλωση , ούτε οι βιασμοί , ούτε οι σκοτωμοί , η γενοκτονίες των Αρμενίων και των Ποντίων. 
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για την ΕΥΡΩΠΗ είναι ο πολιτισμός της ΕΛΛΑΔΑΣ και αν έχεις μια τσίπα πάνω σου θα αναγνωρίσεις ότι την ΕΚΛΕΨΕΣ με τη βία δεν στην έδωσε κάποιος επειδή του τη ζήτησες.. με τον ΌΧΛΟ σου και με το στρατό σου. 

Η Κωνσταντινούπολη είναι ΕΛΛΑΔΑ όπως και ο ΠΟΝΤΟΣ και η ΣΜΥΡΝΗ και η Βορεια Κύπρος.

Άρθρο Αφύπνισης από τον Π. Παναγιωτίδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.