Σελίδες

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - 1500 ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ



Σε ιδιώτη θα στραφεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκειμένου να λυθεί το ζήτημα με τους τόνους σκουπιδιών που βρίσκονται στους δρόμους της πόλης.
Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ψαρράς είχε σήμερα επικοινωνία με την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου προκειμένου να συζητήσει την ανάγκη εξεύρεσης λύσης στο θέμα των σκουπιδιών.
«Προβλέπεται στον νόμο για λόγους δημοσίους συμφέροντος και δημόσιας υγείας και έχει τη δυνατότητα ο δήμος να στραφεί σε ιδιώτες προκειμένου γρήγορα να προσλάβει ιδιώτη να καθαρίσει την πόλη από τα σκουπίδια», ανέφερε στo thestival.gr ο κ. Ψαρράς.
Παράλληλα, ο ίδιος είχε συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με εκπροσώπους των εργαζομένων στους ΟΤΑ για να τους ανακοινώσει την απόφαση της διοίκησης να στραφεί σε ιδιώτη. Ωστόσο, όπως τόνισε ο κ. Ψαρράς αν βγει προσωπικό ασφαλείας θα αλλάξει η απόφαση του δήμου.
«Πάντα περιμένουμε να δούμε την απόφαση των συνδικαλιστών τους οποίους κάλεσα στο γραφείο μου τους ανακοίνωσα την απόφαση της διοίκησης. Ήδη ο σύλλογος των εργαζομένων είναι στο αμαξοστάσιο και κουβεντιάζει με τους συμβασιούχους μήπως και επιτρέψουν να βγει το προσωπικό ασφαλείας. Αν βγει το προσωπικό ασφαλείας η εισήγηση μου στον Δήμαρχο θα είναι να μην προσφύγουμε σε ιδιώτη», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Την ίδια ώρα, η κατάσταση στους δρόμους τη πόλης με τα σκουπίδια είναι χαοτική καθώς όπως αναφέρει ο κ. Ψαρράς «ήδη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης υπάρχουν περί τους 1.500 τόνους σκουπίδια. Όσο περνάει ο καιρός οι ποσότητες αυτές των σκουπιδιών αυξάνονται».
www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.