Σελίδες

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ HOT - SPOT ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ







Ξεκίνησε Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 στις 10:00 π.μ. και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 στις 12:00 μ.μ., η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για 1.639 θέσεις πλήρους απασχόλησης που δημιουργούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Α’ υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης προσφυγικών ροών (Β ΚΥΚΛΟΣ). Για τον Δήμο Λαγκαδά προβλέπονται συνολικά 93 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων.

Οι Επιβλέποντες Φορείς και ο αριθμός των διατιθέμενων θέσεων ανά ειδικότητα περιγράφονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I της Δημόσιας Πρόσκλησης. Σημειώνεται ότι στα κριτήρια μοριοδότησης του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας περιλαμβάνεται και το κριτήριο της εντοπιότητας.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Για την εξυπηρέτησή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στα ΚΕΠ του Δήμου και στο Δημαρχείο Λαγκαδά.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Δημαρχείο Λαγκαδά: 2394330221 & 23943 30203

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.