Σελίδες

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ , ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ...




Νεκροί είναι ένας 19χρονος και ένας 25χρονος, που και οι δύο επέβαιναν στο ΙΧ, που συγκρούστηκε με φορτηγό… 
Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκαν δύο νέοι άνθρωποι το πρωί της Πέμπτης. Το δυστύχημα συνέβη στην εθνική οδό Αμφιλοχίας - Βόνιτσας, στα Παλιάμπελα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι άντρες, συγκρούστηκε με φορτηγό. 
Νεκροί είναι ένας 19χρονος και ένας 25χρονος, που και οι δύο επέβαιναν στο ΙΧ, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Το Ι.Χ. συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό, σε ένα σημείο καρμανιόλα, στο οποίο ουκ ολίγοι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ ακόμη περισσότεροι έχουν τραυματιστεί σοβαρά, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Οι συνθήκες της σύγκρουσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ενώ φωτογραφίες από το σημείο δείχνουν το ΙΧ αυτοκίνητο να έχει υποστεί σοβαρότατες ζημιές.  
Πανικός μετά το τροχαίο
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις νέοι γυρνούσαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου. Το Ι.Χ. συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό, σε ένα σημείο καρμανιόλα, στο οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ ακόμη περισσότεροι έχουν τραυματιστεί σοβαρά, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη. Οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση με την τραγωδία να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
Αμέσως μετά τη σύγκρουση, στο σημείο που έγινε το τροχαίο, έφτασαν πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς που όμως ήταν ήδη νεκροί. Ο φίλος τους είχε τις αισθήσεις του, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα θύματα του τροχαίου υπηρετούσαν την στρατιωτική τους θητεία στο αεροπορικό απόσπασμα του Ακτίου, όπως και ο 20χρονος τραυματίας.
www.pronews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.