Σελίδες

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Περισσότεροι από 1000 δρομείς στο 2ο«10άρι του Λαγκαδά»














Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη χρονιά οι αγώνες πόλης με την επωνυμία “Run in Lagadas – Το 10άρι του Λαγκαδά”.
Οι αγώνες που εντάσσονται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα ελευθέρια της πόλης του Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου σε διοργάνωση του Δήμου Λαγκαδά και του Γυμναστικού Συλλόγου Λαγκαδά, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
Περισσότεροι από 1000 δρομείς από όλο τον Δήμο Λαγκαδά αλλά και πολλές περιοχές της Ελλάδας, ηλικίας από 2 έως 75 ετών, γέμισαν τους δρόμους της πόλης λαμβάνοντας μέρος στα αγωνίσματα των 10km “Το 10άρι του Λαγκαδά”, των 5km και 1000 μέτρων.
Το πιο θερμό χειροκρότημα απέσπασε ο αγώνας του 1 Km, στον οποίο έλαβαν μέρος εκατοντάδες μικροί δρομείς, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής μας.
“Στόχος μας είναι το «Το 10άρι του Λαγκαδά», η διοργάνωση που αγκαλιάστηκε θερμά από τους συνδημότες μας, από αθλητές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα αλλά κυρίως από μικρά παιδιά, να γίνεται κάθε χρόνο καλύτερο και μια μεγάλη γιορτή για την πόλη του Λαγκαδά και όλο τον Δήμο μας”, δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης.

Για τα ηλεκτρονικά αποτελέσματα των αγώνων των 5km και 10km, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο των αγώνων, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης www.runinlagadas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.