Σελίδες

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ... ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ





Σε ύφεση οδηγούνται τα καιρικά φαινόμενα στην Κεντρική Μακεδονία όπου σήμερα υπήρξαν εκτεταμένα προβλήματα σε οδικό δίκτυο στην Εθνική Οδό και σε σπίτια . 

Όμως από αύριο θα έχουμε νέο κύμα κακοκαιρίας που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν αρκετές περιοχές στην Κεντρική Μακεδονία . 


Διακόπηκε το μεσημέρι η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο 430ό χιλιόμετρο, στο ύψος του Βαρικού, στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς γέμισε ο δρόμος με λάσπες και νερά. Αργά το απόγευμα η Εθνική Οδός δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία . 

Στο μεταξύ γέφυρα στον περιφερειακό δρόμο της τοπικής κοινότητας Προμάχων που συνδέει αγροτικούς δρόμους, έχει πάρει ελαφριά κλίση.


Οι ισχυρές βροχοπτώσεις και οι δυνατοί άνεμοι έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε κάποια σημεία του οδικού δικτύου. 

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κ. Μακεδονίας, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι: 


  • Κλειστή παρέμενε η παλαιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης Έδεσσας, στα όρια του Νομού Πέλλας.



  • Κλειστός είναι και ο επαρχιακός δρόμος και στα δύο ρεύματα που συνδέει το Πρόχωμα με τα Κουφάλια. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς. 



  • Στην Πιερία, κλειστός ήταν από το 12ο χλμ ο επαρχιακός δρόμος Κατερίνης- Αγίου Σπυρίδωνος αλλά και ο δρόμος Κατερίνης- Καρύτσας, επίσης στο 12χλμ. 



  • Διεκόπη εκ νέου η κυκλοφορία στην εθνική οδό Κατερίνης Ελασσόνας, στο 10ο χλμ, σημείο το οποίο πλημμύρισε χθες και αποκαταστάθηκε σήμερα στις 8 το πρωί. 



  • Ωστόσο, λόγω συσσώρευσης υδάτων, η διέλευση των οχημάτων καθίσταται δυσχερής. Στο Κιλκίς προβλήματα έχουν παρουσιαστεί στο επαρχιακό δίκτυο των περιοχών Τούμπας και Ευρωπού. 



  • Στην Ημαθία, έχουν φουσκώσει τα νερά του Τριπόταμου, παραπόταμου του Αλιάκμονα και έχουν καταγραφεί μικρής έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα σε ανώνυμες δημοτικές οδούς στο Ταγαροχώρι και Λαζοχώρι



  • Στην Πέλλα ξεχείλισε το ποτάμι του Λιποχωρίου όπου τα νερά πλημμύρισαν τα χωράφια 


www.in.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.