Σελίδες

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Λειτουργία Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού στη Δημοτική Κοινότητα Λαγυνών






Η  Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά αποκτά και επίσημα το χώρο στα Λαγυνά,  όπου σύντομα θα ξεκινήσει η λειτουργία Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιανουαρίου, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Γιάννη Καραγιάννη,  υπεγράφη η σύμβαση μίσθωσης του ακινήτου μεταξύ του Προέδρου της ΥΚΠΑΑΠ  κ. Μιχάλη Τζανή και της ιδιοκτήτριας κ. Μπουρούδη Γεωργίας.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε το 2015, η οποία αφού πέρασε από πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σήμερα η διοίκηση του Δήμου είναι πλέον σε αναμονή παραλαβής του ακινήτου από την ιδιοκτήτρια.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τζιαμπάζης Θεόδωρος,  η Διευθύντρια της ΥΚΠΑΑΠ  κ. Πιπέργια Αλεξάνδρα καθώς και ο συμβολαιογράφος κ. Παπαϊωάννου, οι οποίοι στη συνέχεια είχαν συνεργασία με τον Δήμαρχο Λαγκαδά για την ταχύτερη ολοκλήρωση των τεχνικών παρεμβάσεων που απαιτούνται, με σκοπό τη  λειτουργία  του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού κατά την επόμενη σχολική  περίοδο 2018 - 2019.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.