Σελίδες

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά








Πυκνή χιονόπτωση σημειώνεται από νωρίς το πρωί στις ορεινές περιοχές του δήμου Λαγκαδά και συγκεκριμένα στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού, Βερτίσκου, Καλινδοίων και Λαχανά.
Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα 22 Ιανουαρίου οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού και Βερτίσκου, λόγω της γενικευμένης διακοπής ρεύματος και της πυκνής χιονόπτωσης. 

Σύμφωνα με τη ΔΕΔΔΗΕ τα συνεργεία προσπαθούν να εντοπίσουν μέχρι αυτή την ώρα τη βλάβη και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τη ΔΕΔΔΗΕ Λαγκαδά στο τηλέφωνο: 2394025597.

Η χιονόπτωση συνεχίζεται αυτή την ώρα στη Δημοτική Ενότητα Σοχού, όπου τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν στο κεντρικό δίκτυο και εντός των κοινοτήτων. Αλατιέρες επίσης επιχειρούν στη Δημοτική Ενότητα Βερτίσκου, στα Πετροκέρασα της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων και στη Δημοτική Ενότητα Λαχανά, όπου κρίνεται απαραίτητο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού μετά τις μεσημεριανές ώρες.



Συνιστάται στους Δημότες και σε διερχομένους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού, Βερτίσκου και Καλινδοίων, λόγω του παγετού που πιθανόν να δημιουργηθεί τις επόμενες ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.