Σελίδες

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΦΑΫΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ & ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ






Για ένα πραγματικό «ποτάμι κόσμου» που βγήκε στον δρόμο για να διαδηλώσει υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας έκανε λόγο ο γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης), ο οποίος ήταν παρών στο χθεσινό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας στη «δημοκρατία» ο κ. Κρανιδιώτης τόνισε: «Υπερασπιζόμαστε όχι μόνο την ταυτότητα της Μακεδονίας, αλλά και την ιστορική αλήθεια και τα εθνικά συμφέροντα. Η στάση μας δείχνει μια διαφορά σε σχέση με κάποιους άλλους που είπαν σε βουλευτές να πράξουν κατά συνείδηση και εκείνοι πήγαν για... σκι». Προχωρώντας ανάμεσα στον κόσμο, ο Ιβάν Σαββίδης (φωτό κάτω) ήταν και αυτός παρών στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ φάνηκε ότι δεν ήθελε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, αφού ήταν μακριά από την εξέδρα των ομιλητών και βέβαια μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, τις οποίες ήθελε να αποφύγει. Είπε όμως, με μεγάλη συγκίνηση, τέσσερις λέξεις στη «δημοκρατία», όπου τα λένε όλα. «Η Μακεδονία είναι ελληνική» είπε ο κ. Σαββίδης.
http://www.dimokratianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.