Σελίδες

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ





Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ευχήθηκε για τους πολίτες της Μακεδονίας και όλους τους Έλληνες  

" Εύχομαι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, σε όλους τους Έλληνες, το νέο έτος να αποτελέσει την αρχή για μια νέα περίοδο ευημερίας, ασφάλειας, δημιουργίας και προκοπής. 

Εύχομαι το 2018 να αποτελέσει χρονιά ανάτασης για τον Ελληνισμό, χρονιά ανάπτυξης για την πατρίδα μας. Το νέο έτος να είναι ειρηνικό, να είναι χρονιά αλληλεγγύης και ενότητας, να είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα σταθεί στα πόδια της και θα αισθανθεί και πάλι δυνατή να κάνει νέα βήματα μπροστά. 


Όλοι μαζί οφείλουμε να εργαστούμε και φέτος σκληρά για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Μακεδονία μας και για την Ελλάδα μας. 


Ας σκύψουμε όλοι πάνω από τους συνανθρώπους μας που βιώνουν ανυπέρβλητα προβλήματα αποδεικνύοντας ότι παρά τις δυσκολίες, η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη είναι αδιαμφισβήτητες κατακτήσεις της κοινωνίας μας. 


Να προτάξουμε όλοι το συμφέρον του τόπου, το συλλογικό συμφέρον, και ενωμένοι να βγάλουμε επιτέλους τη χώρα από την πολυετή κρίση. 


Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εργαζόμαστε γι’ αυτό το σκοπό και στόχος μας είναι να βγάλουμε πρώτοι την περιοχή μας από την κρίση και να τη βάλουμε σε πορεία ανάπτυξης και ευημερίας. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. 


Με υγεία και ευτυχία το 2018." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.