Σελίδες

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Δήθεν ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων ασελγούσε σε γυναίκες




Κάθειρξη 11,5 ετών και χρηματική ποινή 215.0000 ευρώ επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης εις βάρος 55χρονου Έλληνα, ο οποίος εμφανιζόταν ως δήθεν ιδιοκτήτης πρακτορείου μοντέλων και με «δέλεαρ» μία καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, έπειθε ενήλικες και ανήλικες κοπέλες να «ποζάρουν» γυμνές μπροστά στο φωτογραφικό του φακό, ενώ προέβαινε σε ασελγείς πράξεις και τις βιντεοσκοπούσε.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για παραγωγή πορνογραφικού υλικού και ασέλγεια, ενώ ο ίδιος δικάστηκε ερήμην, καθώς, μετά τη σύλληψή του το Δεκέμβριο του 2014 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, τους οποίους παραβίασε και εκτιμάται ότι βρίσκεται στο εξωτερικό.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, κατόπιν καταγγελιών που έφτασαν στην Αστυνομία. Όπως αποδείχθηκε, ο καταδικασθείς «ψάρευε» τα θύματά του στο Διαδίκτυο, είτε σε chat-rooms είτε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ ανέπτυσσε επικοινωνία με τις ανυποψίαστες κοπέλες, ενώ εμφανιζόταν να έχει δήθεν υψηλές διασυνδέσεις στο χώρο της μόδας και συνεργασίες με γνωστές εταιρείες ένδυσης. Το πορνογραφικό υλικό εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιούσε ως στούντιο.
Ο 55χρονος καταδικάστηκε τελικά για τρεις περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών(μαθητριών Λυκείου όταν τελέστηκαν οι πράξεις), αν και εκτιμάται ότι τα θύματά του ήταν δεκάδες, (ανήλικες και ενήλικες). Κάποιες από τις κοπέλες κατέθεσαν στο δικαστήριο, τονίζοντας ότι ο δράστης υποσχόταν μεγάλη καριέρα και πολλά χρήματα. Οι ίδιες κατήγγειλαν ότι δεχόταν απειλές από τον κατηγορούμενο ώστε να μην αποκαλύψουν τίποτα στην Αστυνομία, όταν συνειδητοποίησαν ότι είχαν πέσει στα «δίχτυα» του.

www.typosthess.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.