Σελίδες

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

EXPRESS ΞΑΝΑ ΤΟ 83 ΜΕ ΑΝΑΛΗΨΗ 83Α & ΧΡΥΣΑΥΓΗ 83Χ ΝΑ ΒΕΛΤΙΏΝΟΝΤΑΙ






Ο συνολικός ανασχεδιασμός της γραμμής περιλαμβάνει τη λειτουργική αναβάθμισή της αποδίδοντάς της χαρακτήρα «Εxpress», ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τον ημερήσιο αριθμό δρομολογίων σταθερό.

Οι λεωφορειακές γραμμές Νο 83Α «Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη (Ανάληψη-Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη)», Νο 83Τ «Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη μέσω ΙΕΚ», Νο 83Χ «Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη (Χρυσαυγή-Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη) και Νο 83Μ «Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη (μέσω Λουτρών)» τροποποιούνται μερικώς προς όφελος της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.

Ο ΟΣΕΘ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι οι ανωτέρω τροποποιήσεις τίθενται σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2018.

«Η προσπάθεια του ΟΣΕΘ για την αναδιαμόρφωση του συγκοινωνιακού τοπίου της πόλης χωρίς αιφνιδιασμούς της τοπικής κοινωνίας, προς την κατεύθυνση της παροχής βελτιωμένων και αξιόπιστων υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό, θα συνεχιστεί παρά τους δεδομένους περιορισμούς σε οικονομικούς, τεχνικούς και ανθρώπινους πόρους».

Πηγή: http://www.voria.gr

Σχόλιο της Φωνής Επαρχίας Λαγκαδά : 

Είχαμε γράψει παλιότερα σε άρθρο ότι πρέπει να βελτιωθεί η γραμμή σύνδεσης τόσο με την Ανάληψη όσο και τη Χρυσαυγή για να υπάρχει ίδια κατάσταση όπως είναι το 83Β΄. 
Το 83Α και 83Χ θα βοηθήσει τις νυχτερινές ώρες που δεν υπάρχει σύνδεση με τα δυο χωριά και κάποια δρομολόγια την ημέρα . 

http://eparxialagada.blogspot.gr/2015/04/83-83-2100.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.