Σελίδες

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Γ. Μπουτάρης: Αλλαγή του ονόματος στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία'





Σάλο προκάλεσε η δήλωση του Γ. Μπουτάρη από το βήμα του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου όπου έθεσε ανοιχτά θέμα αλλαγής του ονόματος του αεροδρομίου 'Μακεδονία' της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι οι τουρίστες που φτάνουν στη Θεσσαλονίκη μπερδεύονται και νομίζουν ότι προσγειώνονται στα Σκόπια. 

Μιλώντας σήμερα στο Σκάι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για σκέψεις που έκανε, αλλά ουσιαστικά επέμεινε στις θέσεις του, προτείνοντας μάλιστα ως ιδέα το αεροδρόμιο να μετονομαστεί σε «Νίκος Γκάλης».

«Ποια ‘’πάντα δίνουμε’’ αυτά που έχουν ήδη πάρει;» διερωτήθηκε για την ονομασία. «Τα Σκόπια θα μπορούσαν να είναι νομαρχία της Ελλάδας, θα γίνουν της Τουρκίας… Και τους ρίχνουμε στα νερά των Τούρκων… Είδατε τι έγινε χθες στην Τουρκία; (επίσκεψη του σκοπιανού πρωθυπουργού στην Άγκυρα)» σημείωσε ο Γιάννης Μπουτάρης. «Το περίφημο ‘’όνομα’’ έχει διχάσει τον κόσμο μας έχει διαλύσει» σημείωσε μάλιστα.

«Τι μάχη δίνουμε, ότι θα μας κλέψουν τη Θεσσαλονίκη; Ότι θα κατέβουν να την πάρουν; Δεν είναι ανθρωποφάγοι οι άνθρωποι επειδή υπήρχε ο περίφημος Γκρουέφσκι» ανέφερε ακόμα για τους Σκοπιανούς.

«Να μην ξύνουμε μόνιμα πληγές» σχολίασε ακόμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.