Σελίδες

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Π. Καμμένος: Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία




Τη στήριξη των φίλων και συμμάχων με πράξεις καθώς, όπως είπε, «δεν φτάνουν οι δηλώσεις», προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι δύο στρατιωτικοί οι οποίοι κρατούνται στην Τουρκία, ζήτησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Σε μήνυμά του μετά από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, ο υπουργός Άμυνας επεσήμανε ότι «τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους» και αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, τόνισε ότι «θα επιδιώξουμε και θα πετύχουμε την απελευθέρωσή τους».
Όπως τόνισε, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση.
«Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία» υπογράμμισε επίσης και συμπλήρωσε: «Όσοι σκέφτονται μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορίες πρέπει να θυμούνται το 1821. Πώς ο ελληνικός λαός αντιμετώπισε την οθωμανική αυτοκρατορία και τη συνέτριψε».
Κάλεσε τέλος την Άγκυρα να καταλάβει «ότι μπορεί να στέλνουμε μηνύματα ειρήνης συνεχώς, αλλά τέτοιου είδους συμπεριφορές την απομονώνουν και τη στέλνουν πίσω από εκεί που ξεκίνησε, τα βάθη της Ανατολής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.