Σελίδες

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ικανοποίηση Σπίρτζη για τα έργα υπόγειων διαβάσεων σιδηροδρομικών γραμμών στη δυτική Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+VIDEO)






Το εργοτάξιο κατασκευής κάτω διαβάσεων σιδηροδρομικών σταθμών στη Μοναστηρίου στην περιοχή της Μενεμένης επισκέφτηκε ο υπουργός Μεταφορών Και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.
Ο υπουργός περιηγήθηκε στο έργο με τον προϊστάμενο του έργου της ΕΡΓΟΣΕ να τον ενημερώνει για την πρόοδο των εργασιών και τη μέθοδο κατασκευής του αλλά και το χρόνο παράδοσης που σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα είναι ο Αύγουστος.

Ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε το έργο ολοκληρώνεται. Το χαρακτήρισε σημαντικό για την σιδηροδρομική υποδομή αλλά και για την αναβάθμιση του αστικού ιστού της περιοχής και της Θεσσαλονίκης. Ανέφερε ότι με την ολοκλήρωση, μετά από χρόνια, των σιδηροδρομικών έργων μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα έχουμε μια αξιόπιστη σύμβαση για τους σιδηροδρόμους, θα έχουμε συνδέσεις με τις κρίσιμες υποδομές της χώρας και θα έχουμε μια αλλαγή τοπίου στις επιβατικές μεταφορές.

Όπως είπε είναι σημαντικό καθώς θα μπορούμε να αναβαθμιστούν περιοχές όπου διέρχονται οι γραμμές «για να μην έχουμε το χαλί που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια με ισόπεδες διαβάσεις και πολλά ατυχήματα και με βαριά πληγωμένο τον αστικό ιστό», ανάφερε χαρακτηριστικά.


www.rthess.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.